Portalemp, el Portal d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alcoi, té obertes tres ofertes per a un total de 24 llocs de treball. Les ofertes són per al nou restaurant que Foster’s Hollywood obrirà a Alcoi el mes de desembre en el Centre Comercial Alzamora, situat dins de la ciutat. La inscripció de les ofertes cal realitzar-la exclusivament a través del Portal, https://alcoi.portalemp.com/, i el procés de selecció, es realitzarà per personal de l’Ajuntament en l’Àgora, a través d’entrevistes de treball i de dinàmiques de grup. Els llocs oferits són de cambreres/s, netejadors/es i cuiners/es.
El conegut restaurant obrirà les seues portes a la ciutat en les pròximes setmanes en el Centre Comercial Alzamora, i suposa, amb la recent obertura de la botiga de moda H&M el passat estiu a la ciutat, l’arribada de dos importants referents comercials en els seus sectors que solen situar-se només en nuclis de població d’importància.