L’ajuntament d’Alcoi a través de la regidoria d’Esports col·labora en el Dia internacional de l’obesitat amb una campanya preventiva i de conscienciació.

“Des del nostre departament volem posar el nostre granet d’arena en la lluita i prevenció d’una malaltia que afecta un ampli sector de la població però que llança en la infància unes xifres realment alarmants”, ha explicat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.

Segons l’Enquesta Nacional de Salut (ENSE) de 2017. Segons aquesta, en Espanya un 9,23% dels menors de 2 i 17 anys és obés i un 16,36% pateix sobrepés.

Des de la regidoria s’ha fet un cartell amb el títol ‘Fem front a l’obesitat infantil practicant esport’ amb diferents recomanacions:
-Desdejuna abans d’anar al col·legi
-Menja fruites i verdures cada dia
-Beu molta aigua i evita les begudes amb molt sucre
-Evita el sedentarisme
-No passes molt temps davant d’una pantalla
-Dorm i descansa a la nit.

El cartell es distribuirà pels diferents centres educatius i departaments del consistori, així com per les xarxes socials.

“El principal objectiu és educar als nostres xiquets perquè adopten uns hàbits de vida saludables i troben en l’exercici físic una de les millors eines preventives”, ha conclòs, Miguel Juan Reig.

Foto: Gaulsstin – Licencia Creative Commons

Cartell