L’ajuntament d’Alcoi va acollir una reunió en la qual van tractar i van perfilar els últims detalls de la Mitja Marató Unió Alcoiana que se celebrarà el pròxim 15 de desembre a la nostra ciutat.
A la reunió, a més del regidor d’esports Miguel Juan Reig, van assistir membres de l’organització de la prova, personal tècnic i administratiu del Centre d’Esports, policia local, protecció civil, creu roja i tècnics de diversos departaments del mateix ajuntament.
En la trobada també van repassar aspectes diversos relacionats amb l’itinerari i senyalització de la prova, logística, horaris, seguretat i altres aspectes relacionats amb l’esdeveniment.
Una prova esportiva que complirà la seua novena edició i que repetirà el recorregut del passat any, transcorrent la carrera pels carrers cèntrics de la ciutat. L’eixida de la prova d’adults serà a les 10.30 h, però des de les 9.00 h se succeiran les diferents carreres de la Micro Mitja Marató amb els més xicotets com a protagonistes.