Al ple de l’Ajuntament d’Alcoi, celebrat el passat dilluns 4 de novembre, es va aprovar la proposta de Podem de millorar, de forma integral, la protectora municipal d’animals. Una proposta que durà l’adequació integral del recinte municipal, ampliació de la zona de passeig dels animals mitjançant un tancament; així com iniciar els tràmits pertinents amb defensa per a la cessió de l’edifici confrontant amb el recinte municipal per a ús exclusiu de la protectora d’animals.

Com afirma el Portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago «Per a Podem, també és una prioritat, el benestar animal. I després de reunir-nos amb els responsables de la protectora municipal, veiem com una necessitat urgent, adequar, de forma integral, el recinte municipal. Amb l’objectiu de millorar les instal·lacions i permetre que els animals estiguin en les millors condicions possibles. Perquè la convivència, la defensa i la protecció dels animals ha d’anar de la mà, d’entre d’altres aspectes, de la millora de les infraestructures de la ciutat.»

Al mateix temps afirma que «des de Podem estarem alerta fins que això siga una realitat i el Govern Municipal del PSOE compleixi amb l’acord assolit al ple de l’Ajuntament.»