Compromís denuncia públicament l’estat dels carrers de la zona alta després de les obres de millora de la xarxa elèctrica de molts carrers del barri. Les obres ja fa setmanes que estan finalitzades i “l’empresa que va fer les obres no ha finalitzat els treballs d’asfaltat de les zones on va realitzar les millores”, diuen. Elisa Guillem, regidora de Compromís explica «fa mesos que vam preguntar al govern per l’estat dels carrers mencionats, i ens deien que encara no estaven acabades les obres, però ja fa setmanes que no hi ha cap treballador a la zona, les maquinàries han desaparegut dels carrers, i els veïns/es estan patint les molèsties d’unes obres inacabades, amb pols i grava al carrer»

«Des del govern s’ha de defensar la qualitat de vida dels habitants i cal interpel·lar a l’empresa responsable que finalitze les obres com més aviat millor, si més no ara que en un mes tenim els carrers plens per les festes nadalenques i els actes de la cavalcada i la burreta» comenta Elisa «exigirem a les pròximes comissions la finalització d’aquestes obres immediatament»

Altre problema que han detectat és que en les proximitats del centre de salut, al carrer Músic Gonçal Blanes els cotxes van a gran velocitat, i juntament amb unes voreres menudes, fa perillós el desplaçament de les persones majors i amb mobilitat reduïda al centre de majors i al centre de salut. Demanaran la instal·lació de ressalts per reduir la velocitat i pacificar el carrer.

A Compromís pensen que la zona alta és una de les zones oblidades pel govern de Toni Francès, “i així ho hem demostrat amb les nostres denuncies de falta de manteniment del centre de salut, les zones esportives, i ara també aquests problemes”, conclouen.