El Partit Popular d’Alcoi considera una “burla” l’anunci del conseller de Política Territorial, Arcadi España, sobre la pròxima licitació de la redacció del projecte de conversió en via verda de l’antiga línia fèrria Alcoi-Gandia. “Els alcoians no podem tolerar que el conseller parle d’impuls a una iniciativa que, en realitat, porta més d’un any paralitzada”, assenyala el portaveu del PP d’Alcoi, Quique Ruiz. Per al regidor, “el Consell es dedica a fer propaganda en lloc de gestionar”.

Ruiz apunta que des de 2017 el Govern valencià porta anunciant la redacció del projecte. L’última ocasió va ser al desembre de 2018, com ja va denunciar el PP el mes d’octubre passat. “El conseller fa passar com un assoliment el que en realitat és un retard d’un any, perquè a la fi de 2018 la Generalitat ja va anunciar que el concurs per a redactar el projecte era imminent”, es lamenta Ruiz.

El portaveu del PP confia que, malgrat els retards, “almenys es complisca la nova promesa del conseller i la redacció del projecte isca a concurs al gener”. El regidor apunta que “mentre la Generalitat promet i incompleix de manera reiterada, la Diputació d’Alacant, sense tanta propaganda, sí ha destinat fons per a impulsar el traçat a través de la passarel·la per als vianants entre Alcoi i Cocentaina”.

“El mateix ocorre en el projecte de Rodes, on el Govern Municipal del Partit Socialista anuncia projectes que no es realitzen però és el Govern del Partit Popular en la Diputació d’Alacant, l’únic que ha invertit allí”, assenyala Ruiz.