Alcoi viu el Nadal durant més d’un mes amb una àmplia programació d’activitats que ja ha començat amb les representacions per a grups concertats del Tirisiti. El pròxim dissabte 30 de novembre tindrà lloc la col·locació en la façana de l’ajuntament del cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d’Orient, obra d’Omar Giménez, qui signarà la seua obra. Serà a les 19.30 hores, quan també tindrà lloc l’encesa de l’enllumenat extraordinari de Nadal.

“Aquest acte tradicionalment s’ha fet els darrers anys l’1 de desembre, però aquest any hem pensat que aquest dia serà diumenge, i buscant una major participació de públic, especialment de la infància, serà el dissabte 30”, ha explicat la regidora de Festes, Carol Ortiz.

Els cartells presentats al Concurs de la Cavalcada d’aquest any es podran veure en l’Àgora del 2 al 27 de desembre. De dilluns a divendres de 17 a 20 hores, excepte els dies festius.