«El Mercat de Nadal» que la regidoria de comerç de l’Ajuntament d’Alcoi organitza en el parc de la Glorieta, torna un any més, convertint-se ja en una proposta plenament consolidada que atrau visitants de diferents zones de la província d’Alacant. Més de 30 comerciants oferiran els seus productes amb un ambient nadalenc comptant amb productes locals i de proximitat. Les activitats per a tota la família també estan assegurades: tallers, actuacions, jocs, ludoteca, photocall i molta diversió, des del 6 al 8 de desembre en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 17 a 20.30 hores.

L’activitat comercial comptarà en aquesta ocasió amb més de 30 comerciants, demostrant així l’èxit de la iniciativa en anteriors edicions, amb una gran afluència de públic i l’interés que desperta entre venedors de tota mena de producte, incloent-hi també opcions de proximitat, tant d’Alcoi com de la seua zona d’influència.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, destaca l’èxit d’aquest mercat i com s’ha convertit en una de les atraccions imprescindibles del Nadal alcoià: «La nostra ciutat celebra un Nadal únic, que durant més d’un mes atrau molta gent de tota la Comunitat Valenciana. Dins d’eixa àmplia proposta cultural i turística, el Mercat de Nadal s’ha consolidat ja com una proposta comercial atractiva, i la Glorieta i el centre històric d’Alcoi com un lloc de parada obligada per a comprar i passar-ho bé en família durant els dies del Pont de la Constitució».

Per altra banda, en la part cultural i lúdica, el «Mercat de Nadal» ofereix pràcticament de tot. El divendres, 6 de desembre, s’inaugurarà a les 12 del migdia, comptant al llarg de tota la jornada amb diferents actuacions de titelles i nadaletes a càrrec del Cor Gospel d’Alcoi. El dissabte 7 serà el dia de la música, un Flashmob nadalenc a càrrec de l’Associació D3 Jóvens Artistes i la Mississipi Dixieland Jazz Band amenitzaran la vetllada a diferents hores del dia. Per acabar, el 8 de desembre, es podrà gaudir de la música de la Degollà; Pep Gimeno, «El Botifarra» i el contacontes de la Bruixa Xocolata que tancarà la programació.

Igualment, cada dia, hi ha activitats lúdiques per a nens: ludoteca, jocs i les passejades amb els dromedaris de Peluca, entre altres, així com els tallers realitzats pels comerços participants: Deco Jordá; Floristería Vert; The Monkeyboys; La Tienda India; Papelería Natura; La Espiga de Oro; Denominados; Perfumería Franquiel; L’ Obrador de Martina y Co-m-me; Kerigma; Manetes; Apialcoy; Cash Fiestas; Cáritas; Asociación Belenista de Alcoy; ¿Niña o Niño?; Coses d’Ací; Aladino Florista; Entiende a tu bebé; Al pes llegums i fruits secs; Papelería Alfe; Sockando Alcoi; Mi Tatato; i Ninie Cerámica donaran moltes opcions de passar una bona estona a les famílies al mateix temps que realitzen les seues compres. Visitants que gaudiran també d’un parc emblemàtic com la Glorieta i del parc infantil tematitzat de Tirisiti i, com no, de la bellesa i atractiu de centre històric d’Alcoi, epicentre del Nadal Alcoià.