L’oficina de turisme Tourist Info Alcoi ha passat satisfactòriament l’auditoria del Sistema de gestió de qualitat “Q” sense no conformitats. Són ja 9 anys des que es va passar la primera auditoria conforme a les Normes de Qualitat Turística de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) amb la finalitat d’assegurar el màxim nivell de qualitat en la prestació dels serveis que ofereix.

“Tourist Info Alcoi” és l’oficina de turisme situada en la Plaça d’Espanya que depén de l’Ajuntament d’Alcoi a través de Turisme Comunitat Valenciana i està adscrita a la Xarxa d’Oficines d’Informació Turística de la Generalitat Valenciana, Xarxa Tourist Info. La seua activitat principal és prestar un servei d’informació turística, bé en destinació, bé a distància: per telèfon, correu postal i electrònic, xarxes socials, als turistes que ho demanden sobre els recursos i oferta turística de la ciutat d’Alcoi, de la província d’Alacant i del conjunt de la Comunitat Valenciana.

hotel turisme

Emblemàtic hotel a la ciutat

De les 213 oficines existents a la Comunitat Valenciana només 28 ostenten la Q de qualitat turística, 9 a la província d’Alacant i Castelló respectivament i 10 en la de València. Entre elles de nou, Alcoi continua apostant per donar un servei excel·lent que promocione tant la ciutat com la resta de la Comunitat com a destinació turística.