Avui s’ha inaugurat el ja tradicional Mercadet de Nadal d’Alcoi, que enguany està tenint lloc de nou durant el pont de desembre, del 6 al 8, al Parc de la Glorieta en horari de 10.30 a 14.00 h i de 17 a 20.30 h.

Aquest matí el mercat ha estat ambientat per el Grup de Dolçainers i Tabalerers La Cordeta, amb l’actuació del Grup de danses Carrascal.

Per davant tres dies per a gaudir de danses, contacontes, ambientació musical, una xocolatada popular, nadaletes, i molt més… Tot amb servei de ludoteca per als més menuts, tallers de carta als Reis Mags, photocall, burrets, dromedaris, atraccions ecològiques i una “minigranja”. Vora 30 entitats comercials de la ciutat estan presents en el mercat, oferint també tallers propis.

Al vídeo de capçalera podeu veure les declaracions de la regidora de Comerç a l’ajuntament d’Alcoi, Vanessa Moltó i l’alcalde de la ciutat Toni Francés fetes al mateix mercadet. A un segon vídeo teniu alguns moments de l’actuació del Grup de danses Carrascal.

LES ACTIVITATS

Activitats