La Regidoria d’Esports de l’ajuntament d’Alcoi han organitzat un any més el ‘Nadal Esportiu’. Tornen les activitats de multiesport al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre perquè de manera gratuïta, els més xiquets tinguen l’opció de passar unes festes nadalenques d’allò més esportives.

Un any més hi haurà dos torns amb dues dates diferents 27 i 30 de desembre, d’una banda i 2 i 3 de gener, per una altra. L’horari serà de 9.30 a 13:30 h. Hi haurà places limitades per torn que tenen com a objectiu arribar al major nombre de xiquets nascuts entre el 2007 i el 2013. Els inscrits podran participar dos dies o els quatre si hagueren places disponibles.

Els participants coneixeran diferents modalitats esportives totes amb sessions preparades per tècnics especialistes i pensades per a divertir i educar a través de l’esport. Les modalitats d’enguany seran jocs en l’aigua, rugbi, esports de raqueta, judo i altres.

Els xiquets hauran de portar roba i capell de bany, roba esportiva i tovallola.

Les inscripcions s’obriran dilluns que ve 9 de desembre fins al 17 del mateix mes i es realitzaran en les oficines del Centre d’Esports , Av. Juan Gil-Albert 6 o bé enviar el full d’inscripció en format PDF a esports@alcoi.org. El full d’inscripció es pot descarregar des de la web de l’Ajuntament d’Acloi en l’àrea d’Esports.

Destacar també que a més d’aquesta activitat, el Centre d’Esports treballa i organitza algunes més per a aquest nadal com la Mitja Marató, el Trofeu Nadal de Futbol Sala o la Sant Silvestre amb la qual es donarà per conclòs l’exercici 2019.