Des del Centre d’Esports treballem de valent en dies de Nadal perquè tot aquest espai a l’oci que deixa en la nostra infància el proper període vacacional trobe com a alternativa una oferta lúdica, didàctica i per descomptat esportiva. I ho fem sempre amb una predisposició col·laborativa i facilitadora cap a les múltiples propostes d’activitats que ens arriben de les entitats de la ciutat i també, com no podia ser d’una altra manera, creant les nostres pròpies.

Perquè el propòsit per a aquestes dates no és un altre que donar als xiquets opcions diverses que els aproximen a l’activitat esportiva i als hàbits de vida saludables. Aquesta és la idea motriu, l’objectiu que s’accentua en aquestes dates on s’aglutinen els esdeveniments esportius dirigits als més joves, però que és idea i proposta de valor constant a la Regidoria d’Esports.

Per portar avant tot aquest programa esportiu nadalenc és necessari dotar-li d’un impuls econòmic important, es requereix la coordinació i l’esforç de tots els recursos humans i logístics disponibles, però per damunt de tot el que hi ha és una gran voluntat i un compromís ferm amb la societat alcoiana perquè aquesta es desenvolupe i perdure sana i vital.

El Nadal Esportiu 2019, que se celebra els dies 27 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener, oferirà als nostres menuts la possibilitat de practicar múltiples activitats en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre en una escola nadalenca de multiesport totalment gratuïta que compleix amb els objectius descrits amb anterioritat.

El Torneig de Nadal de futbol 8 (benjamí i aleví), el Memorial Lionel Grau de futbol 11 (infantil i cadet) i el Trofeu Nadal de futbol sala en totes les categories escolars, el Torneig d’Hivern (infantil i cadet) de bàsquet i 3×3 (prebenjamí, benjamí i aleví) de minibàsquet organitzats pel NB Alcoi o el de tennis organitzat pel Club Tenis Mariola a les pistes del Fco. Laporta faran de la pilota protagonista estel·lar per a un ampli nombre de xiquets i xiquetes de la nostra ciutat.

La celebració de la Micromarató (dins de la Mitja Marató d’Alcoi) i les diferents carreres per a menors en la Sant Silvestre Alcoiana integraran als nostres xiquets en dos esdeveniments consolidats a la nostra ciutat i que malgrat tindre en els adults finalitats una miqueta diferents, més competitiu en el cas de la primera i molt més lúdic i festiu en l’última carrera de l’any, de ben segur proporcionaran experiències i moments inoblidables en tots ells.

Les diferents gales nadalenques dels nostres clubs locals de gimnàstica rítmica i artística, l’última jornada de l’any dels Jocs Esportius i altres lligues federades, la segona jornada de la Lliga BMX i la màster class impartida per Néstor Abad aquest pròxim cap de setmana (activitat que inaugura aquest període de l’any) són esdeveniments que conformen tot un programa esportiu de vertigen amb els nostres més xicotets com a protagonistes.

Des del Centre d’Esports convidem a xicotets i majors a participar de tota l’oferta esportiva que la ciutat disposa en aquestes dates assenyalades i ens proposem com a repte immediat continuar treballant amb les mateixes ganes i il·lusió en els pròxims dies perquè Alcoi continue sent ciutat del Nadal… esportiu.