La Regidoria de Salut Pública de l’ajuntament d’Alcoi portarà avant una campanya informativa respecte a punts bàsics a tindre en compte per part d’un responsable legal d’un animal, en concret d’un gos. L’eslògan triat és ‘El teu animal és el teu amic’.
L’ajuntament ha editat un fullet en la qual explica diferents atencions que necessiten les mascotes en diferents apartats: salut, exercici físic, educació, higiene, alimentació i identificació. Es repartiran un total de 250 en valencià i 250 en castellà en els centres veterinaris i botigues especialitzades de la ciutat.
“L’Ajuntament d’Alcoi està compromés amb la protecció animal, per aquest motiu davant les pròximes dates festives, és important recordar que els nostres animals i en aquesta ocasió en concret el nostre gos, necessita com a ésser viu ser cuidat, atés en totes les àrees i moments de la seua vida”, ha explicat el regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig.