El xiquets i xiquetes d’Infantil de la Fundación Educativa ACI – Col·legi Esclaves SCJ d’Alcoi s’han convertit en actors i actrius en les representacions tradicionals de Nadal. Balls, nadaletes, somriures i aplaudiments eren els elements essencials en la particular felicitació de Nadal i, com no, la admiració de les famílies al gaudir d’aquest acte tan entranyable.

Els i les alumnes de 5 anys han representat el popular Betlem de Tirisiti, com ja és tradicional al nostre centre. Tereseta i Tirisiti, el sereno, el ‘agüelo’, Clásico, el torero alcoià, i cada ún dels personatges han fet riure i gaudir a les famílies que esperaven vore com, el més gran espectacle, el Betlem de Tirisiti, es convertia en una realitat de la mà dels xiquets i xiquetes més majors d’Infantil.

I la gran sorpresa al final de la representació ha estat la visita dels tres Reis Mags: Melcior, Gaspar i Baltasar acompanyats pels seus patges que han portat als més xicotets del col·legi in regalet.

Els festivals, a més a més, tenen una finalitat solidària ja que els diners recaudats amb les entrades es destinen a Caritas Parroquial i a un projecte de PROACIS, ONG de la Congregació de les Esclaves.