18 mesos després i més de 5000 firmes recollides per a realitzar una campanya de conscienciació animal i evitar casos d’enverinament, ha tornat a passar. El dijous 19 de desembre ese va conèixer un nou cas d’enverinament a gossos per la zona de l’amfiteatre del Parc del Romeral. L’animal va caure inconscient i va morir a causa del verí. També hi ha un altre que està en estat greu.

Per aquests motius des de Podem demanen al Govern Municipal que actuïn amb diligència per acabar amb aquesta problemàtica que no és la primera vegada que passa a la nostra ciutat. De fet, al 2017 i al 2018 ja vam patir casos semblants per la zona.

El Portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago, demana al Govern Municipal que “actuï d’urgència, rastregen la zona i que s’elimine qualsevol rastre de verí per a reduir riscos.”

Al mateix temps, des de Podem demanen que s’òbriga de nou una investigació en profunditat amb l’objectiu de trobar al o les responsables i acabar d’una vegada per totes amb aquestes situacions.

Com afirma el portaveu “és imprescindible que s’investigue en profunditat per a poder trobar als possibles responsables, i evitar així, que es tornin a repetir més casos com aquest”.