Durant el cap de setmana s’ha estat treballant per evitar el perill per a la ciutadania a causa de les fortes ràfegues de vent quehan tingut major incidència en la matinada de diumenge i han causat diferents problemes en l’enllumenat de Nadal de manera especial. S’han solucionat les incidències que afortunadament no han sigut de gravetat.
Va caure una columna de llum en El Camí, a més es va llevar enllumenat de Nadal per evitar perills i també es van retirar les que van caure. En el Camí va caure una i es van retirar 2,5, en Ramón y Cajal es van retirar 4, en l’Avinguda País Valencià també 4, 1 en Gonzalo Barrachina, 2 en el Viaducte, 1 en Oliver i 2 en Batoi.
Les fortes ràfegues de vent també van fer que caigués un mur en Tossal en el barri del Viaducte que es va senyalitzar per evitar incidents.
«Des del Govern Municipal agrair tant a Policia Local com a Bombers i sobretot a la brigada d’Obres i Serveis de l’ajuntament d’Alcoi, a l’empresa adjudicatària de l’enllumenat públic SICE i a Ximénez l’empresa que fa el manteniment de l’enllumenat de Nadal pel desplegament que van fer dissabte a la nit i tot el diumenge per a donar-li normalitat a l’enllumenat que teníem en la ciutat i que en unes condicions de temps molt desfavorables van estar a l’altura de les circumstàncies evitant mals pitjors» ha indicat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.