La Policia Local va rebre, el passat 16 de desembre, els 53 jupetins anti bales que ja estan essent repartits perquè, puguen fer ús d’ells, els diferents torns de policia. La inversió en aquest nou material per a les forces de seguretat municipals és d’uns 38.000 euros.

Els jupetins d’ús intern-extern, tenen una alta flexibilitat per a un dotar d’un bon confort a l’usuari i són de la marca ENGARDE, model FLEX-PRO, Antibala i Antipunxó. A més de la presentació del nou material de protecció, la setmana passada la regidoria també va realitzar la presentació de dos vehicles híbrids de la policia local .

El regidor de seguretat, Raül Llopis, destaca el compliment dels compromisos adquirits: «Una vegada més, l’equip de govern demostra el compromís amb l’adquisició de nous materials perquè els agents de policia puguen realitzar de la millor manera possible la seua tasca d’atenció i protecció a les alcoianes i alcoians. Encara que alguns sindicats, malintencionadament, vulguen a través de les seues declaracions, confondre a la ciutadania, hem demostrat de nou que complim amb els acords i que treballem sempre pensant en el millor per a Alcoi».