Aquest matí l’ajuntament ha acollit una reunió de diferents departaments municipals per tractar el tema dels enverinaments a gossos.
Han aprofitat per a revisar els protocols existents i han acordat editar un fullet amb informació puntual i molt específica de què fer en cas que l’animal patisca un enverinament o si veuen substàncies o comportaments de persones estranys.

El fullet inclourà l’enllaç al qual ja es va editar el passat any amb una informació molt completa.

Cal recordar que, a les últimes setmanes, va haver-hi alguns casos d’enverinament de gossos en el parc del Romeral. Com ocorre en aquests casos, l’ajuntament ha activat el protocol corresponent informant tant a la Protectora, les brigades de parcs i jardins, la policia local i els agents mediambientals. Tant per part de la Protectora com de la policia, s’ha realitzat vigilància tant al parc com els voltants d’aquest, es demana també la col·laboració ciutadana, portant als animals lligats i amb La denúncia de conductes sospitoses perquè la identificació dels culpables d’aquest tipus de casos sempre és dificultosa.