Les inversions que Alcoi està realitzant en totes les àrees industrials de la ciutat dins del programa del programa «Millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la CV» de l’IVACE han arribat també al Castellar. En el cas d’aquest polígon, situat a l’entrada a la ciutat des de Banyeres, s’ha invertit, sobretot, en la millora de la zona d’aparcament. Aquesta zona del barri de Batoi compta, a més del polígon, amb el CIP FP Batoi i amb la futura seu d’Aitex, pel que les actuacions també tenen en compte aquesta futura presència de més de 300 treballadors.

L’obra principal, adjudicada a Construcciones y Proyectos Muro 1953, SL per més de 45.000 euros, se li suma, els més de 40.000 euros per al tractament de les reserves de l’estacionament existent. Aquesta millora ha estat adjudicada a Hidráulicas la Foia, Sl, empresa a la qual també s’ha adjudicat la recollida d’aigües superficials i la connexió a la xarxa. En total, més de 100.000 euros per a seguir millorant aquesta àrea industrial de la ciutat. Una millora que se suma a la realitzada en 2017, també subvencionada per l’IVACE.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Alberto Belda, explica: «Les obres que tenim en marxa en el Castellar incideixen principalment en la millora de l’aparcament. Parlem d’una zona que, a banda del polígon, té el CIP FP Batoi i que també acollirà la nova seu d’AITEX. La millora d’aquest polígon suposa també dinamitzar el barri de Batoi i donar-li la importància que mereix a un dels accessos a la ciutat. Recordem que a Batoi també hem fet una important inversió re asfaltant diferents carrers. La millora del Castellar se suma a totes les millores que estem realitzant als polígons alcoians, de la mà de l’IVACE, i que en global ha suposat una inversió de més d’1.400.000 euros en les cinc àrees industrials de la ciutat perquè les nostres empreses i els seus treballadors puguen realitzar la seua tasca de la millor manera possible».
Cal recordar, que l’Ajuntament d’Alcoi està realitzant, abans d’acabar l’any, actuacions a les cinc àrees industrials de la ciutat: Cotes Baixes, la Beniata, Santiago Payá, Cotes Altes i el Castellar amb un import total de prop d’un milió i mig d’euros, amb més de mig milió d’ajuda de l’IVACE. Aquestes millores se sumen a les inversions milionàries que ja es van realitzar el 2017, subvencionades també parcialment per l’IVACE.