Un total de 450 patges de 10 entitats: Grup Scout Sant Jordi, Centre Juvenil Salesià Pinardi, Grup Scout Mafeking, Grup Juniors Flor de Neu, Grup Juniors Endavant Alcoi, Centre Excursionista d’Alcoi, El Cau, Grup Juniors Cadena Forta, Grup Scout Brownsea i Grup Scout Pastoral de la Alegría, a més de l’IES Pare Vitòria i l’Associació de Sant Jordi seran els encarregats de repartir els paquets que diumenge es deuran dur a l’IES Pare Vitòria de 9.00 a 13.30 hores.

Sobre els paquets, es recomana que siguen embolicats en paper d’estrassa marró i que les seues dimensions i pes siguen les adequades, és a dir, no voluminosos ni pesats, fent així, més fàcil i accessible la tasca dels patges a l’hora de la seua entrega.
Els paquets podran ser entregats tan sols a les cases ubicades dins del recorregut de la Cavalcada.

A l’institut, us facilitaran adhesius per indicar nom i cognoms (família), i l’adreça de recepció dels paquets (timbre, nº, pis, porta).
Important! En referència als paquets que s’entregaran per exterior, és a dir muntant amb escala al balcó, cal destacar que prima la seguretat dels patges, per tant, hi haurà entregues que no es podran realitzar amb escala, per molt que ‘per tradició’ s’haja muntat sempre i, tenint en compte també si el paquet és molt voluminós o pesat. Aquests paquets passaran a entregar-se per interior, és a dir, per l’escala de la mateixa casa.

Els organitzadors preguen als veïns i veïnes que porten els seus encàrrecs que estiguen als seus domicilis des de l’inici de la cavalcada per a no endarrerir la distribució de paquets que realitzen els patges de Ses Majestats. A més, cal destacar que l’entrega dels paquets per part dels nostres patges no es realitzarà fins que no passe el primer Rei pel lloc recepció.

Cal recordar que no hi ha un preu estipulat a l’hora de deixar els encàrrecs, es tracta d’un donatiu, que anirà destinat a entitats/col·lectius socials i infantils.