Diumenge 5 al matí les 7.000 persones que han adquirit entrada podran visitar el campament reial, a més es vendran allí mateix, entrades per a les 8, 8.30 i 9 hores. Les persones que vagen deuran seguir una sèrie de recomanacions.

Els horaris marcats en les entrades amb autobús són els de pujada des de la plaça d’Al Azraq en el número d’autobús indicat. En la parada hi haurà files amb el número de l’autobús. Una vegada en el campament, es col·locaran en les files assenyalades.

Els horaris indicats amb les entrades sense autobús, pertanyen a les d’entrada al campament, una vegada en el campament es col·locaran en les files assenyalades.

Des de l’Associació Cultural Samarita, indiquen que degut a l’afluència de gent, poden haver-hi retards i no es podrà accedir al campament abans de l’hora indicada a l’entrada ni fora de l’hora marcada.

Cal recordar que al campament no es pot pujar amb carros de bebés, caldrà deixar-los als espais destinats per a ells.

Per pujar a peu, des del Departament d’Emergències i Protecció Civil han fet una sèrie de recomanacions i elaborat un llistat de possibles itineraris, que es poden consultar en aquest plànol.

Cal tindre en compte que el desnivell aquesta aproximadament en 200 metres en un recorregut màxim de 2 km pel que tots els camins tenen una pujada important.

El que ve indicat com a camí Piscina és l’ÚNIC apte per a carros de bebés, etc. i és compartit pels autobusos.
Us posem ací les tres rutes més recomanades:
1r Pujada des de la piscina:
És la més fàcil de totes i l’única amb accés per a carros de bebé. Carretera asfaltada. Compartida amb els autobusos. Des de la piscina tenim 2 km aproximadament
2n Pujada des de Serelles A:
Fàcil aparcament. Els primers 800 metres transcorren per una senda de terra sense massa dificultat. Uns metres abans d’ajuntar-se amb la pujada a la piscina el camí s’inclina bastant i existeix risc de caiguda per desnivell.
3r Pujada pels Llençols :
Són aproximadament 800 metres de pujada per senda de terra. Existeixen un parell de zones en les quals cal parar atenció als xiquets per risc de caigudes per desnivell. Sender PR-CV-133