Milers de persones han visitat aquest matí el Campament Reial, que per cinqué any consecutiu s’ha obert al públic en el Preventori. Unes espectaculars xifres de visitants a les quals cal sumar les moltes persones que, sense accedir dins del campament, l’han vist des dels exteriors. A més, i com a novetat enguany, el campament s’ha ampliat amb jaimes per la zona del camí de pujada a la bassa, amb accés lliure.

D’aquesta manera els visitants han pogut conèixer les diverses haimes en les quals descansen els tres monarques d’Orient, Melchor, Gaspar i Baltasar. Uns espais en el qual no faltava cap detall. Es podien veure els tres trons, els tres llits, i utensilis bàsics fonamentals per a ells com un telescopi per a seguir a l’estrela que els guia.

Per altra banda un secretari reial repassava una a una les cartes que els alcoians i les alcoianes havien deixat anit en les bústies de les burretes. Com si d’un centre logístic es tractara, els patges anaven preparant un a un els milers i milers de regals que aquesta mateixa nit repartiran a la nostra ciutat.

El Campament Reial és una iniciativa benèfica de l’Associació Cultural Samarita.