VÍDEO | Emoció i espectacle a l’acte de l’Adoració

Per a molts el moment més sublim de la Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi és el de l’Adoració. En un elegant acte, els tres Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, ofereixen els seus presents, l’or, la mirra i l’encens, al Jesús nounat.

Des de mitja vesprada, molts alcoians i visitants esperaven pacientment aquest moment cim, reservant els seus llocs en la Plaça d’Espanya. Minuts abans de les 9 de la nit, arribava l’anhelat instant. Les llums de la safata s’apagaven, tan sols un canó de llum il·luminava als monarques i uns peveters marcaven el camí fins al portal. Sota els sons de “El Messies” de Haendel, Ses Majestats avançaven cap a la Sagrada Família per a entregar els seus presents. Tot això acompanyat d’un espectacular castell de focs artificials que sumava grandesa al moment.

Sobre el autor

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicitat

Coronavirus Alcoi

Publicitat

Vídeos recientes

Cargando…