El portaveu Ivorra ha presentat hui públicament les esmenes de Compromís al pressupost municipal de 2020. Aquestes esmenes condicionaran el recolzament de Compromís al pressupost socialista.

Ivorra explica «a Compromís fem una oposició constructiva sense oblidar ser crítics amb el que toca, i malgrat no estar d’acord amb la línia seguida pel govern de Toni Francès pensem que la nostra feina és treballar per la millora de la nostra ciutat i en aquests moments la forma més adequada és presentar propostes i esmenes al pressupost, i per descomptat negociar amb Toni Francés o amb qui siga … per fer avançar Alcoi com a màxima prioritat».

«Per contra, les acusacions i immobilisme el que fan és deixar als ciutadans i a Alcoi en una situació de paràlisi molt perjudicial» comenta Ivorra, que segueix «Per a Compromís seria una irresponsabilitat no seure amb el govern per intentar minimitzar aquestes deficiències. En aquest sentit hem presentant una sèrie d’esmenes als pressupostos amb intencionalitat clara de dinamitzar els sectors més necessitats de la nostra ciutat, com són indústria, medi ambient, cultura, propostes per diverses que esperem que siguen acceptades».

El passat més de desembre Ivorra es va reunir amb la regidora d’Hisenda per traslladar i comentar el pressupost. Ivorra va marcar algunes esmenes com a principals dintre de les negociacions, igual que altres anys. Però a hores d’ara no hem rebut cap informació, ni esborrany del pressupost 2020.

Resumint la seua posició, el portaveu de la formació ha declarat estar disposats a seure amb el PSOE per a negociar «amb disposició d’arribar acords, però que ningú pense que açò és una carta blanca, tenim propostes prioritàries i han de ser acceptades pel govern de Toni Francés».

LES ESMENES