Fa unes setmanes el Govern Municipal del PSOE anunciava que per primera vegada s’havia realitzat una auditoria al sistema de recollida de la brossa i neteja viària i que els resultats de l’auditoria havien sigut positius, tot i que havia detectat certes carències.

Des de Podem no ho veuen amb els mateixos ulls que el Govern Municipal i demanen que l’empresa complisca de forma òptima amb el contracte, un dels contractes més quantiosos de l’Ajuntament d’Alcoi. Denuncien l’acumulació de brossa en diverses illes de contenidors de la ciutat com l’Eixample, Santa Rosa o la Zona Nord. I reivindiquen que es marque un full de ruta per a la remunicipalització del servei.

Com afirma el portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago, “Des de Podem volem una ciutat neta 365 dies a l’any i a totes les zones d’Alcoi, sense acumulacions de brossa. Perquè hem de ser exigents i rigorosos amb un dels serveis que més ens costa a tots els alcoians i alcoianes.”

Al mateix temps afirma que “És imprescindible que el Govern Municipal faça els deures, garantisca i exigisca a FCC el compliment del contracte del servei de neteja i de recollida de la brossa a la nostra ciutat i evite aquestes situacions d’acumulació de brossa».

Tot això, conclou el portaveu de la formació morada «des de Podem continuarem reivindicant la recuperació d’aquest i de tots els serveis bàsics privatitzats de la ciutat. Hem de revertir eixe model de gestió que tant li agrada a la dreta perquè és més car i no millora el servei.»