El Departament d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi col·labora en el curs Dones Emprenedores, dintre del projecte Extraordinàries de la Fundació Cibervoluntarios, que es durà a terme els pròxims dies 23 i 24 de gener de 2020 en el Centre Social Zona Nord, en horari de 10 a 13  hores.

El curs està dirigit a dones que actualment tenen un negoci o empresa o que tenen present la creació d’aquesta. El contingut del mateix està relacionat amb les estratègies de negoci a partir de les transformacions digitals; anàlisis DAFO per establir estratègies de negoci, branding, ferramentes de mediació de resultats i ferramentes de gestió i treball en equip.

Des del Departament d’Igualtat animen a les dones de la ciutat d’Alcoi a rebre aquesta formació per ampliar coneixements i actualitzar digitalment el seu negoci.

Les inscripcions es realitzaran a través de l’adreça electrònica igualtat@alcoi.org o a través del telèfon 96553700 extensions 2635/2636. S’ha de proporcionar nom i cognoms, DNI, telèfon i adreça electrònica.

Cartell