L’ajuntament d’Alcoi dedicarà un cicle expositiu a Ovidi Montllo en els vint-i-cinc anys de la seua mort.

La inauguració de la primera exposició coincidirà amb l’aniversari del naixement del cantant, actor i poeta alcoià. El dimarts 4 de febrer a les 20 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘Perquè Vull a Ovidi Montllor’. L’endemà, també a les 20 hores, serà la inauguració de la mostra ‘O D’Ovidi’ de l’escultor Rafael Amorós, en el Centre Cultural Mario Silvestre. Finalment el dijous 6 de febrer a les 20 hores serà la inauguració de ‘Vint-i-cinc vacances a Ovidi Montllor’ en la Llotja de Sant Jordi. L’acte comptarà amb la música de Jordi Gil i Moisés Olcina, així com amb la poesia de Josep Sou.

Cal ressaltar que el tècnic de l’ajuntament, Gilberto Dobón, ha dissenyat un logotip commemoratiu pels vint-i-cinc anys de les vacances d’Ovidi.