Podem preguntarà al Govern Municipal per la “falta de manteniment que presenta el pont de Sant Jordi, una de les principals infraestructures d’Alcoi. I li demanaran més mesures per garantir el seu manteniment”.

Cal recordar que el pont, durant la legislatura passada, va rebre treballs de reforma i consolidació després de dècades sense cap tipus de manteniment. Unes obres que es van dividir en 3 fases diferents; la reparació de baranes i ornamentació del pont. La reforma de la plataforma amb l’asfaltat i l’ampliació de voreres. I la reparació estructural del pont de Sant Jordi.

Doncs bé, el portaveu de Podem a l’ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago, es mostra «preocupat» de comprovar com el pont, després de les obres de rehabilitació, millora i consolidació de les balustrades i que van tindre un cost d’uns 236.000 euros, «està massa brut», degut a la porositat dels materials utilitzats, «i dóna una sensació de deixadesa. Un deteriorament, que al nostre entendre, s’està produint de forma massa accelerada.»

Davant aquesta situació de deixadesa, que afirmen presenta el pont, al proper ple municipal preguntaran al Govern municipal del PSOE sobre quin tipus de manteniment ordinari s’ha dut a terme fins ara. Demanaran que s’incrementen les actuacions de neteja i manteniment ordinari del pont. I que es realitze el tractament del paviment de les voreres necessari per poder evitar la porositat, i per tant, la brutícia. Com afirma el seu portaveu, «unes mesures que han de servir per a redoblar esforços i garantir una neteja i manteniment adequat del pont amb l’objectiu d’evitar el seu deteriorament». Un deteriorament afirmen, «que s’està produint massa ràpid».