Les obres d’ampliació de les Instal·lacions del Poliesportiu Francisco Laporta ja estan en marxa, concretament la primera fase que inclou un camp de futbol de gespa artificial, casetes prefabricades per a vestidors i serveis, instal·lacions i l’accés.

L’empresa adjudicatària ha estat ASFALTOS Y CONSTRUCCIONES AITANA SL. En total es van presentar quatre empreses. L’import final de l’obra serà de 690.118,1 euros, millorant l’import base de licitació que era de 789.157,35 euros. El termini d’execució és d’11 mesos.

El regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, recorda que «Durem endavant una actuació molt necessària per a descongestionar els camps del Poliesportiu, on s’han de jugar partits durant tot el cap de setmana, inclús diumenge de vesprada. Guanyarem un camp municipal més per acollir entrenaments i partits».

APARCAMENT TEMPORAL
L’ajuntament d’Alcoi ha habilitat de manera permanent el camp de futbol Cesar Narro, el número 3 dels Camps del Serpis com a aparcament durant els caps de setmana podent-se ampliar aquest ús a jornades esportives especials que requerisquen el reforç de zones d’estacionament. Aquesta decisió s’ha pres, tal com es va anunciar el mes d’abril, amb motiu de l’inici de les obres d’ampliació del Poliesportiu.
Per a garantir un accés segur i facilitar el trànsit als usuraris s’ha senyalitzat l’accés al pàrquing des de l’entrada al carrer Tast i millorat aquesta senyalització just en la zona d’accés directe al citat aparcament, mesures que s’uneixen a les ja realitzades fa uns mesos amb la millora i enquitranat de la rampa de doble sentit d’accés al pàrquing i la col·locació de tanques laterals.
De totes aquestes modificacions s’ha informat federacions i entitats esportives de la nostra ciutat perquè tinguen consciència del nou ús de la zona.
El regidor d’Esports, Miguel Juan Reig recorda que «Segons el plànol i l’estudi realitzat per a utilitzar aquest camp com a aparcament mentre es porten avant les obres d’ampliació del Poliesportiu s’indica que caben 270 vehicles. Cal ressaltar que els caps de setmana la seua utilització és mínima. Des del Centre d’Esports volem agrair la col·laboració de tots els agents implicats i ens posem a la seua sencera disposició per a aclarir qualsevol dubte sobre aquest tema».