Un any més, totes les grans superfícies de la ciutat, conjuntament amb la Cámara de Comercio, la Asociación Comarcal de Empresarios del Comercio de Alcoy (ACECA), la Federación de Comercio de Alcoy ‘Alcoy Comercial’ i l’Ajuntament han reeditat l’acord i no obriran en Festes de Moros i Cristians, facilitant així que els seus treballadors puguen gaudir d’aquests dies tan especials per la ciutadania d’Alcoi. És el quart any consecutiu que es manté l’acord.

Els dies que Alcoi celebra les Festes de Moros i Cristians durant el 2020 són 25, 26 i 27 d’abril. Les grans superfícies de la ciutat no obriran les portes dissabte i dilluns, que han sigut declarats festius locals, gràcies a l’acord que durant els últims quatre anys s’ha realitzat entre tots els actors comercials i institucionals. Des del Consistori, valoren molt positivament el pacte i la bona predisposició que han mostrat les grans superfícies.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, es mostra satisfeta pel consens que es torna a repetir a la ciutat: «Volem agrair l’esforç i la comprensió de les grans superfícies que estan al terme municipal d’Alcoi cap a les nostres Festes de Moros i Cristians. Volem agrair d’una manera especial la bona disposició de tots. Amb l’acord al qual hem arribat, ajuntament, associacions i superfícies es demostra que la paraula és una bona eina i que el consens sempre ens beneficia a tots. Portem ja quatre anys amb aquesta bona predisposició i sabem, perquè ens ho han traslladat personalment, que molta gent de la ciutat valora molt positivament aquesta decisió».