Fa un mes que van començar les obres per instal·lar una coberta en la pista exterior del Poliesportiu Francisco Laporta, una demanda de fa molts anys i que d’ací a poc temps serà una realitat.
Aquesta actuació permetrà usar aquesta pista en cas de pluja i descongestionar els pavellons, tant en hores d’entrenament com de partits o competicions.

L’empresa adjudicatària ha estat Castulo Techonology amb un import d’adjudicació de 250.246,15 euros i el termini d’execució és de quatre mesos. Cal recordar que aquesta partida d’inversió estava consignada des d’un pressupost anterior i que per tant s’havia d’executar en aquest projecte.

Es tracta d’una coberta metàl·lica que se sosté sobre quatre pilars de formigó armat. En tot moment es garanteix un gàlib superior a 5 metres sota els elements estructurals en l’àrea de joc. La superfície construïda de l’àmbit de la pista coberta és d’aproximadament 1.056,51 m².

El regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, explica que: «Aquest projecte és una reivindicació des de fa molts anys, i per fi el tindrem». La nova inversió serà molt positiva, sobretot, per a tres esports tal com concreta Reig: «La nova pista complementarà els dos pavellons actuals que ja estan coberts i així l’hoquei en categories infantils, el futbol sala i el patinatge artístic no estaran pendents de les inclemències del temps i podran competir i entrenar en les millors condicions».