El divendres 6 de març a les 20:00 hores tindrà lloc un any més ‘A les Fosques’, un projecte del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre i la regidoria d’Esports per donar llum a la celebració del Dia internacional de la Dona.

La jornada consisteix en diverses activitats, primer es podrà elegir entre una trotada NO COMPETITIVA, o una caminada nocturna, que iniciarà en el CEM Eduardo Latorre a les 20:00 hores, corrent per les sendes properes a la població, amb una durada aproximada d’una hora i una distància de 10 km la trotada i 4 km la caminada.

En finalitzar es realitzarà una sessió de relaxació a elegir entre aquarelax a l’aigua o relaxació a la sala d’activitats.

L’activitat podran dur-la a terme esportistes experimentades o esportistes que acaben d’iniciar-se. Ja es poden realitzar les inscripcions en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre el preu és de 3 euros per les abonades i 5 per les no abonades. Aquesta acció està indicada per a dones a partir de 16 anys.