El passat 20 de gener es van convocar les ajudes de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics.
En la sol·licitud per a presentar-se a la convocatòria, un dels requisits és el “Certificat d’acord del ple de l’Ajuntament en relació amb la participació a la present convocatòria”. La situació és al termini per a presentar-se a la convocatòria acaba hui, dia 14 de febrer de 2020, i el tràmit no ha passat per ple.
La regidora popular, Lirios García, ha criticat la manera d’actuar del govern d’Antonio Francés per esgotar sempre els terminis. García ha recordat que l’any passat ja va ocórrer una cosa similar, sent dels pocs ajuntaments, si no l’únic, que no tenia el tràmit necessari per a la convocatòria.
“Estem davant una subvenció important i que Alcoi ha d’aprofitar. No podem anar jugant amb els terminis d’aquesta manera” ha advertit la regidora, qui apunta que “els projectes haurien d’estar planificats per a actuar de la manera més efectiva i que el tràmit haguera passat per un dels últims plens realitzats”.
En la convocatòria apareix un termini de 10 dies des de l’endemà al requeriment de falta de documentació. “Demanem a Antonio Francés que ell i el seu equip siguen dirigents i realitzen les gestions oportunes per a complir amb la convocatòria i poder sol·licitar les ajudes” ha indicat Lirios García.