Ja està instal·lada en la Via Verda una senyalització específica que permet informar convenientment als diferents usuaris de la normativa de circulació per aquest espai. Recorda que és un vial d’ús compartit, en el que tenen prioritat els vianants i que la zona asfaltada és una banda d’accessibilitat. També indica que la velocitat màxima és de 20 km/h i que no es poden dur gossos solts. Es tracta d’uns panells informatius de grans dimensions a manera de tòtems de 2 m d’alçada i 0,50 m d’amplària. El pressupost d’execució és de 6.696,60 euros.

Cal recordar que l’ajuntament d’Alcoi ha fet diverses millores en la Via Verda amb una inversió total de 195.234,44 euros per quatre actuacions diferents que fan d’aquest espai una zona més segura, millor senyalitzada i més còmoda per a totes les persones que gaudeixen d’aquest paratge. S’ha instal·lat una barrera de seguretat de fusta amb un pressupost d’execució de 31.996,64 euros. També s’ha fet una actuació sobre el frontis del túnel Ombria del Manco per a evitar i solucionar els problemes d’estabilitat i despreniment amb una inversió de 10.424,88 euros. Pel que fa a la millora del paviment, dins de les obres corresponents a l’Eix per a ciclistes i vianants finançat amb fons FEDER, s’ha rehabilitat el ferm amb un cost de 146.116,32 euros.