El Partit Popular demana al Govern local, del PSOE, que aplique les mesures plantejades el desembre passat per a millorar la il·luminació de les zones de joc infantil. A través d’un prec en la comissió informativa de Patrimoni, Obres i Serveis, el PP va aconseguir que el PSOE es comprometera a revisar i millorar l’enllumenat d’aquests espais en tota la ciutat.

El regidor Kiko Cantó adverteix de la falta d’il·luminació en les zones de jocs infantils a Alcoi. Aquesta deficiència impedeix la utilització d’aquests jocs a l’hivern, quan fosqueja abans. Cantó cita com a exemple les zones de jocs infantils situades al costat de la rotonda d’Oliver o en la Placeta Nuestra Señora del Rocío. “són casos evidents que necessiten de solucions i que obliguen a revisar la resta d’espais de la ciutat”, assenyala.

El regidor assenyala que “al desembre sol·licitem que es revisaren totes les zones de jocs infantils per a poder ser utilitzades durant les vesprades d’hivern. Reclamem al Govern que complisca el seu compromís i done solució al problema abans que finalitze l’hivern”.

El Partit Popular també va comunicar al Govern municipal la falta d’il·luminació espais com la plaça de Evarist Botella, que queda totalment a les fosques quan el comerç apaga la il·luminació dels seus rètols. Cantó reclama un “esforç” al Govern per a revisar les zones de jocs infantils i millorar la seua il·luminació. “Una correcta lluminositat contribueix a augmentar la seguretat i previndre actes vandàlics”, conclou l’edil.