El fill conductor de la desfilada de Carnestoltes del Col•legi Esclaves SCJ d’Alcoi ha estat l’Ecologia. El centre ha encetat aquest curs escolar un projecte anomenat “Col·legi Ecoamigable”, amb el qual es vol insistir en la conscienciació de tenir cura del nostre planeta i de tota la natura que ens envolta.

S’ha volgut reflectir també la importància de dur a terme certes accions, com el reciclatge, per tal de fer valorar el que tenim i no perjudicar més el nostre món.

La desfilada ha estat protagonitzada pels alumnes d’Infantil i Primària amb disfresses que recordaven el tema de l’ecologia. Les famílies han acompanyat els alumnes fins l’Amfiteatre de la Zona Nord on s’han cantat i ballat diferents cançons que ens han ajudat a conscienciar-nos sobre la importància de tenir cura dels planeta. No ha faltat la típica batucada interpretada pels alumnes de tercer cicle.

Moment de l’event