Després dels danys ocasionats pel pas del temporal ‘Gloria’ al Pavelló Mutualidad de Levante s’han iniciat en aquests dies els treballs de restauració de les zones afectades per l’entrada d’aigua a aquesta instal·lació poliesportiva.

Els treballs, que s’allargaran durant els pròxims quinze dies, consisteixen en l’escatat de la superfície de tot el pavelló, la substitució d’algunes làmines danyades per altres noves, l’envernissat de tota la zona i el marcatge i retolació final de totes les pistes (3 pistes de bàsquet transversals, 1 pista de bàsquet completa, 2 pistes de voleibol, 1 de futbol sala i 1 d’handbol).

L’empresa Parquets Alcoi S.L. és l’encarregada d’executar les obres que estan valorades en 31.602,60 euros.

Destacar que des del Centre d’Esports s’ha coordinat la ubicació dels col·lectius afectats en altres instal·lacions alternatives durant el temps que dure l’actuació trobant en tot moment una actitud col·laborativa per part d’aquests.