Aquest matí s’ha dut endavant els residus de l’abocador il·legal ubicat baix del Pont de l’antiga carretera a Benifallim. Per retirar aquests residus s’ha seguit el procediment legal i administratiu corresponent per evitar qualsevol mena de perill i complir amb la normativa de riscos laborals.

«Des del departament de Medi Ambient, s’han seguit totes les passes pautades que es fan quan es localitza un abocador, encara que en aquest cas, l’endemà de la notificació, ja vam confirmar que no hi havia cap perill per contaminació a les aigües. Per tant, tot i que no era un abocador que necessitarà una celeritat especial, si era molt important assegurar-se que els treballadors de FCC pogueren realitzar les seues tasques amb tota la seguretat. En qualsevol situació s’ha de seguir una normativa i no podem fer cap actuació sense assegurar-se que no hi ha cap perill, seria una temeritat que nosaltres no podem consentir», explica el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre.

«Demanem des del departament que no es creen alarmismes innecessaris i a la vegada demanem la col·laboració ciutadana per denunciar als autors dels abocadors. Des del dia 11 hem tingut contacte amb la Venta i els veïns de la zona i ens han mostrat el seu agraïment per la nostra forma d’actuar, sense fer soroll mediàtic però amb efectivitat que és el que ells volien», ha conclòs el regidor.