El CCJ durà endavant, dins de la programació dels pròxims dos mesos,un curs i dos tallers. Aquestes accions s’emmarquen en el I Pla de Formació en Animació Juvenil de l’ajuntament.
En concret es realitzarà un curs d’introducció a la llengua de signes .Té un preu de 50 euros i és per a majors de 17 anys. Es durà endavant els dissabtes 21 i 28 de març i 4 d’abril. De 9 a 14 i de 15 a 20 hores.
També hi haurà dos tallers ,un d’ells de doblatge en valencià. Serà impartit per Francesc Fenollosa, la veu del Geni Tortuga en Bola de Drac. Serà el divendres 3 d’abril de 18 a 20 hores. És gratuït amb inscripció prèvia.
Indicar finalment que el divendres 17 d’abril hi haurà un taller de tècniques d’estudi. Serà gratuït i es durà endavant de 17.30 a 19 hores.
El curs s’emmarca en el I Pla de Formació en Animació Juvenil de l’ajuntament. L’Animació Juvenil és una part fonamental dins de les polítiques de joventut municipals, a través de la qual s’estableixen processos educatius i d’intervenció social treballant aspectes tan importants com l’educació en valors, tolerància, respecte, igualtat d’oportunitats, el temps lliure i la participació social de la joventut.
«Donat l’èxit de participació i dins del pla de formació, des de la regidoria de Joventut volem oferir al llarg de l’any diferents cursos adreçats a joves que puguen habilitar i donar recursos personals per fomentar la seua autonomia i a més cursos que siguen atractius a l’àmbit cultural» explica la regidora de Joventut, María Baca.