La regidora del Partit Popular d’Alcoi, Lirios García, aplaudeix les mesures que la Conselleria de Turisme ha anunciat per a impulsar el Centre de Turisme (CdT). L’edil confia que la nova ubicació i els nous cursos obtinguen millors resultats que l’aula CdT, inaugurada en 2018 i que en dos anys a penes ha tingut activitat. “És estupendo que per fi hi haja decisions que ajuden a millorar la formació turística i la ciutat puga tindre el CdT que mereixen les empreses del sector”, afirma García.

La regidora destaca que l’activitat del CdT es trasllade al centre de Formació Professional de Batoy fins que estiga construïda la seu definitiva en el complex de Rodes. També subratlla la creació del consell assessor, un òrgan que, segons assenyala, contribuirà a ajustar l’oferta formativa a les necessitats del sector. “És imprescindible el treball de tots per a aconseguir que el turisme es consolide i cresca”, manifesta García.
La regidora també aplaudeix que la web del CdT incloga la nova oferta formativa de la seua seu a Alcoi, la qual cosa “ajudarà a donar difusió als cursos perquè no queden sense realitzar-se, com ha succeït durant els dos últims anys amb l’aula CdT”. L’aula, situada en les dependències de l’oficina de turisme, va ser inaugurada al març de 2018, com a embrió del futur CDT d’Alcoi. Des de llavors, només s’han impartit dos cursos, un d’ells el de la jornada d’obertura.