El Partit Popular proposarà en el pròxim ple municipal, mitjançant un prec, que l’Ajuntament potencie l’oferta d’activitats durant dijous en època lectiva.

“Proposem que l’Ajuntament coordine la comunicació entre les diferents universitats, així com amb les associacions empresarials de comerç i turisme per a planificar una programació d’activitats a desenvolupar els dijous” ha explicat la regidora Lirios García, qui destaca la importància de donar suport a la promoció de la programació des del consistori.

Alcoi compta des de 1972 amb la presència de la Universitat Politècnica, una institució que ha crescut de manera extraordinària durant les últimes dues dècades, com apunta García. En l’actualitat, l’activitat universitària creix amb la incorporació a l’oferta local de la Universitat d’Alacant i pròximament la Universitat Catòlica de València.

Aquesta situació fa preveure un creixement dels estudiants que residiran a la nostra ciutat, la qual cosa constitueix “una oportunitat de generació de negoci” per al comerç i l’hostaleria de la nostra ciutat, manifesta la regidora.

“Davant aquesta realitat, és important aprofitar l’impuls universitari per a ampliar l’oferta d’oci, una oferta dirigida no sols als estudiants universitaris, sinó també a tota la societat alcoiana, de manera que es puga potenciar l’activitat cultural i d’oci els dijous” detalla la regidora.