El fisioterapeuta alcoià, Jordi Reig, va parlar de quines són les lesions més freqüents que les entrenadores i tècnics es poden trobar en les i els esportistes i com actuar des de la prevenció, l’avaluació i la recuperació d’aquestes. Reig va aconseguir tornar a omplir la sala de conferències del Centre d’Esports en la tercera cita amb la formació, especialitzada en els entrenadors i realitzada des de la regidoria d’esports sota la iniciativa «Formadors 20.20».

La conferència «De la Pista a la Clínica» versava sobre una temàtica interessant per a qualsevol mena d’esportista com són les lesions. Una xerrada que durant aproximadament 120 minuts va aconseguir mantenir l’atenció dels assistents a la tercera jornada de «Formadors 20.20», ahir a la vesprada a la sala de conferències del Centre d’Esports.

El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, destaca que «els tècnics han demostrat un gran acolliment d’aquestes conferències que mantindran la seua periodicitat mensual donant-li al pla la continuïtat necessària perquè resulte útil i productiu».

La primera conferència va estar realitzada, al mes de gener, per Octavio Pérez que amb el títul «Haz de tu pasión, tu profesión» va arrancar aquest cicle que pretén dotar d’eines als que desenvolupen la tasca d’entrenadors en diferents entitats esportives de la ciutat. En la segona trobada, al mes de febrer, la protagonista va ser Reme Egea amb una xerrada anomenada «Claus per augmentar el lideratge d’equips», també amb molt bona acollida.

Les jornades «Formadors 20.20» estan principalment destinades a les persones entrenadores de la ciutat que poden acudir de forma totalment gratuïta només confirmant la seua assistència al correu electrònic esports@alcoi.org.