Els Serveis de neteja de la ciutat han implementat un Pla Especial de neteja d’aigua clorada en les zones d’Alcoi més sensibles a l’aglomeració de gent. Per això s’actua especialment en els carrers d’accés a l’hospital, residències de majors i altres centres de salut, així com als voltants de supermercats i a la zona centre prop de les administracions públiques.

Des del Departament de Transició Ecològica es prega a la ciutadania que respecte els horaris d’abocament de residus i sobretot que no deixen cap residu ni abocament fora dels contenidors per mantenir d’aquesta manera la via pública en les millors condicions possibles. Cal agrair als serveis de neteja i recollida de residus el seu treball i esforç en un servei bàsic per a la ciutadania i per això demanem la màxima col·laboració per facilitar-los la seua tasca.

Per altra banda cal indicar que una de les mesures que ja s’han pres és que des de Serveis Socials s’està coordinant les necessitats d’alguns ciutadans que requereixen serveis extraordinaris en relació amb la recollida de la brossa, perquè no poden eixir i estan sols, per això s’ha habilitat un servei de recollida porta a porta.

Cal recordar que l’ecoparc està en funcionament tan sols per a les empreses en horari de 9 h a 17 h i el servei de recollida de voluminosos es presta amb normalitat trucant al 900 101 843.
Dimecres a la vesprada la Unitat Militar d’Emergències, ‘UME’, va fer una desinfecció als voltants de la zona del centre de majors Domus Vi en Oliver. No es descarten actuacions posteriors en cas de ser necessari.