L’IES Cotes Baixes d’Alcoi ha realitzat una donació de cinquanta ulleres de protecció al centre de salut La Bassa d’Alcoi. El centre educatiu ha volgut respondre d’aquesta manera a la petició realitzada des del centre de salut davant la falta de material preventiu que garantisca la seguretat dels professionals sanitaris en aquests moments de crisi mundial causada per la propagació del coronavirus.

El director de l’IES Cotes Baixes, Fernando Sansaloni, ha indicat que “un dels pilars del nostre model educatiu és ser sensibles amb els problemes i demandes socials. En una situació normal, tots els nostres projectes tenen un vessant social. En aquest moment d’excepcionalitat és l’ocasió de posar en pràctica tot el que ensenyem a les aules, no podíem quedar-nos al marge i en la mesura de les nostres possibilitats, tractem de contribuir amb el que podem i posem tot el nostre coneixement al servei de la societat”.

L’IES Cotes Baixes es troba, com la resta de centres educatius d’Espanya, treballant en remot des d’aquest mateix dilluns. Tots els professors han organitzat per cursos i aules les activitats que han d’anar realitzant els alumnes i mantenen contacte amb ells a través de diferents canals digitals.