La portaveu del Grup Municipal Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, s’ha volgut adreçar al govern local per sol·licitar-li que, en nom de la Corporació, demane a la Conselleria de Sanitat que s’informe més acuradament de les dades de contagis i evolució de les persones afectades per coronavirus al nostre departament de salut: “Hi ha una lògica preocupació entre la ciutadania pel que puga estar passant a la seua localitat, i una informació que no siga òptima podria incrementar la intranquil·litat entre la gent i, el que és pitjor, alimentar la rumorologia i donar peu a fake news i a especulacions que poden fer molt de mal a la societat”.

En paraules d’Obiol, “estem veient com altres autonomies estan oferint complides dades actualitzades i desglossades poble a poble, per edat o per sexe. En canvi, ací només disposem de les dades provincials. A més, divendres se’ns va dir que no tindríem informació de la greu situació que viuen els residents del geriàtric d’Oliver fins dilluns”.

Segons Sandra Obiol, “sabem que no és moment de fer bandera de cap partit polític, i simplement demanem allò que creiem que seria més adequat en una situació com l’actual. Som totalment conscients de l’esforç que s’està fent des de Conselleria, com coneixem molt bé també la gran feina que estan fent tots els tècnics de l’Ajuntament en aquests moments. L’únic que trobem en falta és la informació que sí que tenen ciutadans d’altres regions que, malauradament, també s’estan veient afectades per aquesta greu pandèmia”.