L’Alcalde, Toni Francés, ha signat un decret on se suspenen els festius locals que s’havien aprovat per Ple Municipal per l’any 2020, i que eren 25, 26 i 27 d’abril. Tal com ja s’havia anunciat en roda de premsa, el passat 13 de març amb la presència de l’alcalde, Toni Francés; el President de l’Asociación de San Jorge, Juan José Olcina, i la regidora de Festes, Carol Ortiz, les festes de suspenien sense nova data, a l’espera de l’evolució de les mesures per a combatre el Covid19.

L’Ajuntament ha suspés oficialment els festius locals aprovats per 2020, essent aquests el 25, 26 i 27 d’abril, amb un decret d’alcaldia. De moment, no està previst designar nous festius locals i la decisió es posposa fins que acabe l’estat d’alarma i es conega l’evolució de les mesures per combatre la situació d’excepcionalitat que estem vivint.

L’alcalde, Toni Francés, explica: «Hem suspés els festius locals que teníem aprovats per al 25, 26 i 27 d’abril, ja que una vegada suspeses les nostres Festes de Moros i Cristians, no tenia sentit mantenir aquests dies. Esperem poder tindre unes noves dates, quan la situació que estem vivint es normalitze, perquè totes les alcoianes i alcoians puga’m gaudir en les millors condicions dels nostres festius locals».