L’Ajuntament d’Alcoi ha habilitat el Centre Social de la Zona Nord per acollir a persones sense sostre ni recursos d’habitatge Es tracta d’un projecte coordinat entre els Departaments de Serveis Socials i Habitatge de l’ajuntament i la Creu Roja. El servei s’ofereix de 9 de la nit a 9 del matí.

«És un recurs per donar resposta a les persones que més ho necessiten, volem donar suport a eixes necessitats bàsiques que ara mateixa són tan essencials com són el menjar, les dutxes i un lloc on poder estar calentets», ha explicat la regidora d’Habitatge, María Baca.

«Donada la situació especial estem sent el més flexible possible. En cada cas la intenció és donar una solució més estable i a més llarg termini. Continuarem estant al costat i implicant amb la gent que més ho necessite», ha conclòs, María Baca.

Centre social de la Zona Nord