L’Ajuntament d’Alcoi continua gestionant les donacions que diferents empreses i entitats estan realitzant, sobretot de material sanitari, per ajudar als professionals que s’enfronten en primera línia a la Covid19. En total, els últims dos dies, s’han gestionat un total de nou donacions. El personal municipal ha coordinat l’arreplegada del material per a fer entrega de tota l’ajuda a l’Àrea de Salut situada a la nostra ciutat.
Des de l’Ajuntament, la regidoria d’Obres i Serveis està coordinant i gestionant les donacions per a fer-les arribar a l’Àrea de Salut. Les empreses que han fet donacions ahir dijous, 26 de març i hui divendres, 27 de març, han sigut: Nirvel amb 1000 unitats més de 100ml de Gel Hidroalcohòlic; Brildor Benimarfull, 300 marcarilles; Distribuciones Batoy amb 2000 guants, 1000 patucos i 50 bates-tovalloles, Germaine Capuccini amb 600 mascarilles i hidrogel; Rizzolo SLU Cocentaina amb 8000 mascarilles importades: Worketbats, 3 caixes de guants; La Española, 1000 litres d’hidrogel; Seripafer SL, protectors facials de vinil i Plastimodul, 1 pallet d’aigua mineral.
Es recorda que, de moment, només no es poden fer donacions personals, només poden ser empreses o entitats i de material embalat. El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, destaca la solidaritat de la societat alcoiana: «Seguim treballant per donar resposta a tantes i tantes mostres de solidaritat que hem rebut per part de la societat alcoiana. Totes elles estan ja en l’Àrea de Salut perquè arriben a totes i tots els professionals de la sanitat i els serveis de cura de persones que estan en primera línia, lluitant dia a dia contra aquesta pandèmia. Recordem que qualsevol empresa o entitat que crega que pot aportar alguna cosa, pot telefonar al número habilitat de l’Ajuntament 900750071 i des d’allí gestionarem l’arreplegada i l’entrega del material».