El Partit Popular d’Alcoi proposa que l’Ajuntament estudie un reforç de la vigilància en els polígons industrials de la ciutat per a evitar robatoris durant l’estat d’alarma. El regidor Kiko Cantó adverteix que el descens d’activitat provocat ha deixat buides les àrees industrials, la qual cosa ha provocat la preocupació dels empresaris davant possibles furts i robatoris.

El regidor advoca per reforçar la coordinació entre la Policia Local i la Policia Nacional per a augmentar les patrulles per les zones industrials. “L’actual control de l’activitat en els polígons, molt eficient i exhaustiu, ha de completar-se amb una major freqüència de pas, especialment a les nits”, assenyala Cantó. El regidor apunta que les naus acumulen importants quantitats de productes que, davant el sobtat tancament de l’activitat, no han pogut eixir al mercat.

Cantó apunta a patronals com Jovempa han reivindicat vies de comunicació àgils entre la Policia Local i les empreses que puguen patir robatoris. L’edil afig “la preocupació està justificada i ha de rebre resposta per part de l’Ajuntament“. No en va, la Policia Nacional s’ha compromés en tota Espanya a augmentar les unitats de subsòl per a tractar d’impedir atracaments mitjançant butrons i sabotatges.

Cantó agraeix la “gran faena” que la policia, la Guàrdia Civil i l’Exèrcit estan realitzant a la ciutat per a assegurar el compliment de les mesures de prevenció del Covid 19, garantir la seguretat ciutadana i donar suport a les labors de neteja dels espais amb major risc de contagi.