La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, a través del portal GVAOberta, ha recopilat en un espai web tota la informació relativa a COVID-19 que ha estat generant la Generalitat Valenciana durant aquestes setmanes, la qual es mantindrà constantment actualitzada.

Aquest espai web, allotjat al mateix portal de GVAOberta (consultar ací) és una eina complementària als portals informatius actius de la Generalitat Valenciana (consultar ací) i el portal del servei sanitari de la pròpia Conselleria de Sanitat (consultar ací ). En el cas de GVAOberta, s’ha agrupat la informació per temes i àmbits, incloent totes les fonts d’informació, de la manera més senzilla possible, per a que siga de la màxima utilitat a la ciutadania.

15 temàtiques

L’espai web ha distribuït la informació per 15 temàtiques distintes, les quals recullen tots els enllaços directes d’accés als continguts d’interés: Informació general sobre el coronavirus; Sanitat i Salut pública, Persones i famílies; Empresa, ocupació i treball; Educació, Cultura, esport i oci; Transport i mobilitat; Seguretat i limitacions a la circulació; Universitat, innovació i col·laboració; Protecció de dades i seguretat en internet; Entitats locals; Normativa i procediments; Dades i estudis; Telèfons d’interés; i Informació i mesures de la Generalitat Valenciana sobre COVID-19.

Els usuaris i usuàries que consulten cadascun dels apartats, podran trobar no sols informació i recursos procedents de les diverses conselleries i de la pròpia Generalitat, sinó també altre contingut considerat d’utilitat per a la ciutadania; és el cas, per exemple, de la informació sobre mesures del Govern d’Espanya, i altres d’interés procedents d’organitzacions internacionals com l’OMS, o iniciatives col·laboratives com Frena la Curva.